Facebook Instagram

Beoordelingen van Fris Healthy Food Hoorn

Recente recensies van Fris Healthy Food Hoorn

5 sterren na 192 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van het het eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk zoals altijd!

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Leuke, lekkere nieuwe kaart!

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

als altijd geen klachten over kwaliteit en/of bezorging

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste x besteld, super lekker gegeten! Gaan we beslist vaker doen

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle ok. Geen aanvulling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een salade en de zoete aardappel frietjes. Verhouding en smaak van de salade was echt goed! Geen overkill aan bepaalde ingrediënten, zoals geitenkaas, wat ik bij andere leveranciers wél vaker heb ervaren. Ook de patatjes waren heerlijk. Bezorger was ietsje later, maar ze hadden het erg druk, dus het is ze vergeven. ;) Ik ga er zeker nog eens bestellen!

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk veganistisch eten!

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en vers weer!

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk zoals gewoonlijk

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Gembershotjes; een heerlijke boost voor de weerstand! Ik ben ondertussen verslaafd aan deze shotjes!👌🏼🍀

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer dat ik bij jullie bestel en het was weer heerlijk! Ik had de vegetarische hamburger en zoete aardappel frietjes en heb voor m'n gevoel heerlijk gezond gezondigd ;)

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en meer dan genoeg, fijn om gezond en lekker te eten!

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldige zaak, heerlijk eten en leuke bezorgers! Echt top. Dankjewel.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smoothies en sushi poke bowl waren heerlijk en top! Echter waren de zoete aardappel patatjes voor 4,- echt weinig! Het bakje was de bodem alleen maar gevuld, dat was niet het geld waard. Wilde er bijna nog om bellen, maar voor de rest was het wel goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker hoor!!!!

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten zag er erg vers uit en smaakte ook vers. De sapjes waren heeeerlijk. Er had van mij alleen meer dressing bij gemogen. En het lemon taartje was weer heerlijk

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Vers, gezond eten. Aanrader. Goede porties.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker allemaal! :) Tot de volgende keer.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk! Leuke bezorger en snel bezorgd.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!!!

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten in Venhuizen. Bestelling afgehaald. Wij genoten van de geitenkaassalade, burger en zoete aardappelfrietjes. Aanrader! Tot de volgende keer :)

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, de chickenwrap, Asian spicy chicken en de smoothies. Ik ga volgende keer de nieuwe wraps proberen😀

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De salades waren onderweg open gegaan, omdat ze op hun zijkant vervoerd werden, dat was jammer want dat konden we nu uit de tas vissen. Het eten was wel heel lekker.

Reactie van Fris Healthy Food:Hi Wim, goed dat het heerlijk gesmaakt heeft. Jammer van de opengesprongen saladebakjes. Hier gaan wij extra op letten. Gezonde groet, team Fris.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk samen met mijn vriendin genoten van een Asian Spicy Chicken. De bezorging was ook Super en mooi op tijd!!!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelling kwam op de aangevraagde bezorgtijd en de pokebowl was erg lekker

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten weer, wel erg jammer dat de limoen Pie niet leverbaar is, vond deze net zo lekker, maar goed ter voorkomen van extra Corona kilo’s, denk ik dan maar. De wrap smaakte vandaag weer zoals ik gewend was, lekker gekruid met oa de kwark!

Reactie van Fris Healthy Food:Hi Rik, bedankt voor deze mooie review! Een dagje zonder vegan lime pie is zeker goed ter voorkoming van extra corona kilo’s haha! We hebben de vegan lime pie gister weer ruimschoots op voorraad gemaakt, dus deze is inmiddels weer leverbaar. :)

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, gezond, lekker en snel. Een aanrader!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk en gezond. Jammer dat er een stukje van mijn puntje taart ontbrak.

Reactie van Fris Healthy Food:Hi Marieke, bedankt voor de mooie review! Jammer dat er een puntje ontbrak, zeker niet onze bedoeling, daar gaan we extra op letten in het vervolg.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vers! Heerlijk. Waar voor je geld. Voor herhaling vatbaar!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verassend lekkere vegan hotdog! En de Marrokkaanse bowl was ook weer heerlijk!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal fan van de Asian spicy chicken! Tip: de healthy deal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Love it. Super lekker vers eten. Hele snelle bezorging.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en bezorging mooi op tijd. Echter de burger was niet warm. Dat maakt het toch minder.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wauw.... juist in deze tijd is dit fantastisch! Ik heb nu alle salades en wraps gehad en wat een heerlijke smaken! Zo gaaf dat dit ook nog eens gezond is! Hier heb ik al een hele tijd op gewacht. Superfood!🍀🙏🏼

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo fijn verantwoord en gezonde maaltijden. Eindelijk hier in Hoorn verkrijgbaar :)) Ik ben tevreden met jullie.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Asian salade en de falafel wrap waren beide heel lekker! Alleen de zoete aardappelfrietjes waren aan de slappe kant. Verder was de bezorging goed op tijd, al met al zeker voor herhaling vatbaar.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk om iets gezonds te kunnen bestellen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer top👍 Ook de nieuwe vegan Beyond Sausage viel goed in de smaak👌

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld, zeker niet de laatste keer! Eten werd op tijd bezorgd en was heerlijk! Zag er allemaal heel vers uit.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld bij Fris en prima tevreden. Keurig op gevraagde tijdstip geleverd en mooie salade, vega hamburger en frites van zoete aardappel incl. Sausjes. Porties oogden klein maar viel achteraf mee. Wellicht iets meer zoete aardappel toevoegen? Al met al zeker voor herhaling vatbaar.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker! Wij hebben genoten. Dank :)

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! De Wrap was keigoed!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft mijn topfavoriet! Kakelvers en superlekker!

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en ook nog eens snel geleverd! :)

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede gezonde wrap! Helemaal verliefd op het chocolade taartje😍

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De (tijdelijke) beyond sausage was erg lekker! Mag wat mij betreft wel blijven :)

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed, bestel hier erg graag!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker eten! Fijn om ook iets gezonds te kunnen bestellen. Eten was iets later dan gepland, maar dat is geen enkel probleem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke salade en goede bezorging. Tot volgende week!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gezond gegeten.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!!!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer goed voor elkaar, de nieuwe salade moroccan spiced goat cheese bowl en de blue ocean smoothie zijn aan te raden, top👍

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister voor het eerst eten besteld. Bezorging kwam keurig op tijd, het eten zag er mooi uit en het smaakte heerlijk. Ik ben gluten en koemelk intolerant en het is heel fijn om nu ook eten te kunnen laten bezorgen dat voldoet aan mijn dieetwensen!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super smakelijk. Wel mag het eten iets warmer.. maar echt super tevreden over Fris!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Elke dag een boost voor mijn weerstand, dat zijn de gembershotjes! Ware vitaminebommetjes en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en een goede hoeveelheid! Aanrader

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, warm en erg lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestelde de falafel wrap en oranje juice voor de lunch en deelde die met mijn man. Heerlijk was het! Van bananenbrood, lemon pie en chocoladetaartje maakte ik een verwenontbijtje die ik oppimpte met kokosyoghurt en granola. Een feestje in de ochtend! Dit ga ik zeker nog eens bestellen!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Fris doet zijn naam eer aan. Een heerlijke bowl vol met verse ingrediënten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten. Bedankt!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd supervers en smakelijk!! Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Aanrader is de Vegan burger, niet van vlees te onderscheiden, met een heerlijke smoothie erbij👌

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een aanwinst voor Hoorn, gezonde vegan voeding ....

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Elke keer weer genieten van jullie gerechten, sapjes én de raw healthy chocolate!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De gembershotjes zijn een boost voor mij! Vooral tijdens het herstel van Corona 🍀

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord geweldig !!!!!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging. Een aanrader!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd en altijd spang! 👌

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze gembershots zijn goed voor mijn weerstand en goed om weer wat te proeven na Corona! Het blijft zo heerlijk in je keel hangen. Uitstekende shotjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd, en nog eens biologisch en gezond ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top, zeer goeie service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk super lekker

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker. Ik ben blij dat jullie er zijn. ♥️

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer genieten van de salade Dancing goat , de chicken protein wrap en de vegan lemon pie. Ook de nieuwe green juice is een aanrader👍

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd geweldig

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb aan gegeven in de omschrijving, om geen pittige saus of Hette kruiden toe te voegen. Helaas was dit wel het geval en heb ik dus niet mijn hele wrap kunnen nuttige. Voor veel geld weinig eten, helaas.

Reactie van Fris Healthy Food:Hi Nathalie, Wij hebben per ongeluk over jouw opmerking heen gelezen. Onze excuses hiervoor. Jouw mail is hierna direct beantwoord met een passende oplossing. Gezonde groet, Team Fris

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, al meerdere keren bestellingen gedaan bij fris healthy food. Vriendelijk personeel, snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgt en het eten was weer super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De healthy deal was weer dik voor elkaar. Ook de smoothy en wrap waren als vanouds. Het gratis gembershotje was pittig.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, en een lekker frisse salade weer:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, snel en goede service!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en snel bezorgd door een nette bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, Heerlijk Snel bezorgd. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nieuwe salade is hemels

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging! Hele lekkere en verse salades Echt top gewoon!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Nieuwe salade Dancing Goat is een aanrader! Heerlijk fris. Ook de smoothie Passion Red is lekker in combinatie met deze salade. De aangepaste openingstijden zijn niet zo'n probleem want gisteravond bezorgd, vanavond gegeten en alles nog erg vers en knapperig, top👌

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld en wederom prima en erg lekker. Heel fijn dat het vers en gezond is.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig lekker! Alles duidelijk vers bereid. Heerlijke wrap, fantastische salade, zalig drankje en smakelijk taartje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat toch fijn dat er zo'n bezorgservice van gezond, vers en heel smakelijk eten in mijn buurt zit. De asian spicy chicken salade was heerlijk en ook de frieten smaakten heel goed.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke wrap en goede bezorging op de afgesproken tijd. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk wrap. Alles past goed bij elkaar. Erg vriendelijke bezorging!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salade met passion red smoothi was weer heerlijk!!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk vers en fris! Maaltijdsalade was weer top! Lekker Gezond en voedzaam eten! 🙌🏽

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Nu een keer de nieuwe salade Rainbow Poke Bowl besteld, een lust voor het oog maar ook voor de mond. Verrassende smaken bij elkaar, heerlijk. Ook de chicken wrap, groene smoothie en healthy dutch sapje waren weer heerlijk, zoals vanouds.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en weer super lekker gegeten.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke wraps, salades en taart! Ook de zoete aardappelfrietjes waren heerlijk! Vriendelijke bezorging ook.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer snel bezorgd, super vers en lekker! Aanrader!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op afgesproken tijd bezorgd en heerlijke salades, goede porties ook. De raw chocolate cake was ook heerlijk. Hier gaan we zeker vaker bestellen voor gezonde en lekkere maaltijd wanneer we geen zin hebben om te koken!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Had de asian wrap, super lekker!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke salades! De hoeveelheid is precies goed, ook qua voedingswaarde een volledige maaltijd. De saus er los bijgeleverd, zodat een eventueel restje de volgende dag nog gegeten kan worden, vind ik een extra plus.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en precies op tijd! Tot de volgende keer! 🥗

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal erg lekker, alleen was de Chicken Protein Wrap wat vochtig waardoor deze flink lekte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Asian spicy was weer heerlijk

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu voor de 2e keer besteld. Het was weer heerlijk! Gaan we zeker vaker doen!

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben overheerlijke en gezonde wraps en salades gegeten. De taart was zalig. Alles was keurig en milieuvriendelijk verpakt. De bezorging wss snel en vriendelijk. Wij bestellen hier zeker weer. Een aanrader!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We love the vegan Poké bowl and the sweet treats. SO good!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, op de afgesproken tijd geleverd en lekker vers!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Perfect tijdens de hittegolf!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en ook nog eens gezonde maaltijden! En de bezorgservice ook is top, mega snel en altijd volgens aangegeven de bezorgtijd!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse salades. Vullen fantastisch. Als er per ongeluk vanwege drukte een ingrediënt niet meer is, word je netjes gebeld om daarvoor in de plaats iets anders uit te kiezen. Als ik zes sterren zou kunnen geven, had ik dat gedaan.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk kakelvers eten. Bezorging zoals afgesproken. Wat ons betreft een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne package deal voor 15 euro een salade met sapje en taartje (toetje!). Fijn om met lekker makkelijk bestellen toch gezond te eten. En ook best snel bezorgd.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb heerlijk gegeten! Echt een aanrader.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke maaltijden kan je hier bestellen. Gezond eten kan wel degelijk lekker zijn en dat bewijst Fris.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige maaltijden, gezond en lekker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everytime just super yummie and fresh.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top! Lime pie moet er gewoon standaard bij, die is sweety!! ❤️

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten dit is voor herhaling vatbaar

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk heerlijke verse producten. Veel smaak Echt erg lekker. Blij dat ik het ondekt heb.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en gezond gegeten!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was heel fijn op tijd. En ik voelde me heel blij na de lekkere salade omdat ik zo gezond gegeten had. Dank jullie wel.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en gezond! Een aanrader ga er zeker nog een keer bestellen.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en erg goed eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanwinst voor Hoorn

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke salades! Een plaatje om te zien, heerlijk vers, erg lekker en snel bezorgd.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De salades waren echt heerlijk!! Alles vers en goed verpakt. Echt een top service, ik bestel snel weer!!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goed verzorgd!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke healty deal besteld. Heerlijke salade, goddelijk taartje en supergezond en smaakvol sapje erbij. Voor herhaling vatbaar!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en gezond! Eten werd ook snel geleverd.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk eten waar ik echt blij van word. Lekker en gezond!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, blij met jullie!!!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers. Leuk extraatje erbij en bezorging altijd met een lach!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Salade, sapje en als toetje de raw healthy chocolate: niet normaal zo lekker!!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten lekker en gezond, Greg nog een ketogenic variant op de salade

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben groot fan van deze bezorgdienst. Eindelijk eens wat gezonds om te bestellen. Kleine puntje van verbetering: de kip was dit keer erg zout. Voor de rest was het weer helemaal top!

Reactie van Fris Healthy Food:Bedankt voor je mooie review! We zullen je feedback meenemen. Gezonde groet, Team Fris.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima smaakverhoudingen en goede ingrediënten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke salade, voedzaam, gezond en met een frisse dressing! (ik had de around the world salade) Daarnaast een chocoladetaartje en een passion red smoothie! Absoluut een aanrader!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het weer!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gezonde en lekkere maaltijd met lekkere smoothies. Het bananenbrood en de heerlijke taartjes maken de maaltijd af. En bezorging was keurig op tijd.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en precies op tijd geleverd. Bedankt!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Was lekker vers en de bestelling was precies op tijd.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Asian Spicy Chicken en de Vegan Poke Meats Sushi waren erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! De wraps zijn ook zeer geschikt voor kids!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke salade (Poke meets sushi), portie is zeker genoeg! Chicken protein wrap is ook een echte aanrader. De taartjes als dessert maken de maaltijd helemaal af. Top!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke salade besteld, zelf samengesteld. Snelle bezorging!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat is dat toch een heerlijk sapje; healthy dutch 👌🏼🍀

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld en was heerlijk. Lekkere pittige wrap en mn vrouw had een heerlijke salade. Morgen lekker smoothy en bananen broodje. Kortom lekker en aanrader. Thanks

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker gemaakt, en mooi gepresenteerd dus ik was zeer tevreden. De bezorging was 10 a 15 min later dan de aangegeven tijd. Dat vond niet zn probleem maar vandaar dat het 4 ipv 5 sterren zijn

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben gesmuld van 2 heerlijke salades (vegan poke meets sushi en spicy chicken) en een heerlijke Power beet. Het ziet er niet alleen mooi en verzorgd uit, ze zijn met de dressing heerlijk op smaak te maken. Ga zo door!!! Van ons mag je meer in Enkhuizen bezorgen hoor.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegan poke meets sushi was erg lekker en de portie was goed. De cajun checken wrap is ook een aanrader, maar het allerlekkerste was toch wel de Healthy Dutch juice en de raw healthy chocolate!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, vers en van hoge kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten tegen een heel redelijke prijs. Super! Ook de taartjes waren een traktatie. En natuurlijk gezond!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld en de salades zijn prima! Lekker vers, onze favoriet is Middle East meets Dutch. De Cajun Chicken wrap is ook lekker en erg voedzaam. De lime pie is voor herhaling vatbaar. Het sapje Healthy Dutch is heel verfrissend en ook de smoothy Passion Red heeft ons verrast. Het healthy bananenbrood moesten we erg aan wennen. Een mooie presentatie van de producten, bestellingsprocedure goed en eenvoudig en bezorging keurig op tijd.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van het heerlijke eten! Daarnaast is het net een cadeautje die je uitpakt. Positief verrast!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd! Wij hadden de xl falafel wrap. Voor herhaling! De sapjes zijn de volgende zelfs nog heelijk! Leuk jong bedrijf die gezonde voeding maakt!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle salades zijn heerlijk! Mooie ingrediënten en uitstekende kwaliteit. Pure smaken waar je heel blij van wordt.. de smoothies en sapjes idem dito👌🏼🍀Ook de heerlijk began key lemon pie is niet te versmaden! Hier zaten we op te wachten!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte echt goed, zowel de maaltijdsalades als het bananenbrood en de sapjes.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was in orde. Vooral toetjes erg lekker! Alleen vervelend dat bezorger bijna een half uur te laat kwam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, het toetje voor bij de koffie (bananenbrood) smaakte fantastisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en mooi klaargemaakt! Hele goeie smaak en keurig afgeleverd op tijdstip dat werd doorgegeven👌🏻

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gezond, verantwoord en super lekker!